Mroyun Üyelik

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #15234
    Elfen
    Üye

    İnsanlar için üye olmak çok önemlidir çünkü üye olduğunuz zaman tüm ayrıcalıkları elde edebiliyorsunuz. O nedenle de üyelik işlemlerini ücretsiz ve çok kısa bir zaman içerisinde yapabilmek büyük bir ayrıcalık oluyor. İlk olarak kayıt formu doldurmanız gerekiyor. Kayıt formu içerisinde birbirinden farklı sorular bulunuyor. Sorulara doğru yanıt vermek zorundasınız. Siteyi kandırmak para çekim aşamasında sizlere olumsuz olarak yansıyacaktır.

    Öncelikle kayıt formunu en üst bölüm içerisinden elde edebilirsiniz. Daha sonrasında da içerisinde yer alan sorulara aktif olarak yanıt verin. Verilen her cevabın gizli kalacağından emin olabiliyorsunuz. Unvan seçimi ile nasıl hitap edilmesi gerektiğini anlayabiliyorsunuz. Bunun yanında sistem içerisinde adınızı ve soyadınızı yazmanız gerekiyor. Ardından da doğum tarihinizi belirtmeniz çok önemlidir. Doğum tarihinizin 18 yaşından büyük olduğunuzu göstermesi gerekiyor. Tüm bunlardan sonra adres bilgilerini vermeniz lazım. Açık adres olmasına dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda sistem içerisinde e posta adresini de paylaşmalısınız. Aktivasyon için Mroyun bünyesinde önemlidir. Cep telefonu vermeniz de iletişim açısından önemli olacaktır.

    Genel olarak insanların her zaman dikkatli olması gereken bölüm tamamen kullanıcı bilgilerinin oluşturulduğu bölüm oluyor. O nedenle de sistem içerisinde yer alırken kullanıcı adınızın özgün ve başkası tarafından kullanılmıyor olması gerekiyor. Başkası tarafından kullanılmayan adı bulduktan sonra şifre girişi sağlamalısınız. Şifrenizi de teyit etmeniz gerekiyor. Daha sonra gerekli yerleri doldurarak direkt olarak kullanıcı sözleşmesini okuyun. Onay vererek ikinci aşamaya geçmeniz mümkün olacaktır. MRoyun içerisinde emin olun ki artık daha kazançlı olacaksınız.

    İkinci Aşamada Aktivasyon Yapmanız Gerekiyor

    Aktivasyon işlemlerini yapacaksanız o zaman bunun için mail adresine girmek çok önemlidir. Mail adresine girerek hemen Mroyun içerisinden gelen maili açmalısınız. Açtığınız zaman ise anlık olarak erişim sağlayabiliyorsunuz. İçerisinde yer alan link insanları hemen sistem içerisine gönderiyor.

    Eğer ki üyelik işlemlerini tam olarak yapabiliyorsanız o zaman bu aşamada artık tüm haklar elinizde oluyor. Yani isterseniz giriş işlemlerini yapabilir, para yatırabilir ve dolayısıyla da hemen sistem içerisinde bahis oynama işlemlerine başlayabilir, para kazanabilirsiniz.

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.