Bahsegir Üyelik

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #13833
    Elfen
    Üye

    Kazanmak istiyorsanız, aktif olabilmek ya da tüm ayrıcalıkları elde etmek istiyorsanız o zaman bunun için üye olmanız gerektiğini unutmayın. Çünkü Bahsegir içerisinde her zaman sadece üye olanlar kazanacaktır. Kazanmak adına da üyelik işlemlerinin hemen yapılması gerekiyor.

    Zaten bu işlemleri yapmak sandığınızdan çok daha kolay oluyor. İlk olarak sisteme giriş sağlayabilmeniz lazım. En üst bölümde ise üye ol kısmını görebiliyorsunuz. Oraya tıkladığınız an ise kayıt formu ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Kayıt formu içerisinde yer alan sorulara hem doğru hem de eksik olmadan yanıt verirseniz o zaman kazanmış oluyorsunuz.

    Öncelikle kayıt formu içerisinde adınızı ve soyadınızı yazmanız gerekiyor. Ardından ise doğum bilgilerinizi eklemelisiniz. Bir kere mutlaka 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor. Çünkü küçük olan bireyler üye olamıyor. Bunların yanında sistem içerisinde her zaman telefon numarası paylaşmanız istenir. Çünkü belirli haberleri SMS olarak alırsınız. Aynı zamanda e mail adresinizi de yazmanız lazım. E Mail üzerinden mutlaka aktivasyon yapacaksınız. Öncelikle adres bilgilerinizi açık şekilde belirtmek zorundasınız. İkamet bilgileriniz ile aynı olmasına uğraşmalısınız.

    Hesap oluşturma aşamasında ise kullanıcı adı seçmelisiniz. Hem özgün olmalıdır hem de başka kullanıcı üzerinde bulunmamalıdır. Ardından şifre oluşturmalı, oluşturulan şifreyi de teyit etmelisiniz. En alt kısım üzerinde kullanıcı sözleşmesi bulunuyor. Sözleşmeye tıkladığınız zaman ise hemen detaylara inebiliyorsunuz. Artık tamamen üye oldunuz demektir. Üyelik işlemleri burada bitmiştir.

    Verilen Bilgileri Teyit Etme

    Artık sıra teyit işlemlerindedir. Öncelikle Bahsegir içerisinden gönderilmiş olan ve aktivasyon amacı ile kullanılan maili açmanız gerekiyor. Maili açtığınız zaman aktif şekilde bilgi alabiliyorsunuz. İçerisinde yer alan link ise aktif hale gelmenizde sizlere yardımcı olabiliyor. O nedenle de aktiflik işlemlerini yapabilmek adına her zaman buradaki aktivasyon işlemlerini halletmelisiniz.

    Bahsegir bünyesinde artık tüm detayları elde edebilirsiniz. Giriş işlemleri için kullanıcı adınız ve şifreniz elinizde olacaktır. Bu ikili olduğundan dolayı da sorun yaşamadan hizmet alabileceksiniz. Artık Bahsegir bünyesi üzerinden kayıtlı kullanıcı olarak promosyon ve uygulamalardan sınırsız şekilde rahatlıkla yararlanmanız mümkündür.

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.