Piabet Para Çekme

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl önce Elfen tarafından güncellenmiştir.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #17009
    Elfen
    Üye

    Banka havalesi ile çekim : Piabet para çekme yöntemleri arasında üyelerin en çok tercih ettiği para çekim yöntemi olan banka havalesi ile çekimler neredeyse tüm bankalar üzerinden yapılabilinmektedir. Üyeler in bu yöntem ile yapacağı para çekim işlemleri Piabet giriş adresi için en geç 5 dakika içinde tamamlanmaktadır. Banka havalesi yöntemi ile para çekimi yapmak isteyen kullanıcılar en az 100 TL çekim talebi vermesi gerekmektedir.

    Ecopayz ile çekim : Piabet bahis sitesine ecopayz ile para yatıran üyeler gene aynı yöntem ile para çekmek zorundadır. Piabet oyuncuları yatırmış olması gerekmektedir. Ortalama 10 dakika içinde tamamlanan bu çekim işlemlerinde üyelerin minimum 100 TL’lik para çekim talebi de vermiş olması gerekir.

    Neteller ile çekim : Piabet‘te neteller ile para çekimi yapmak isteyen üyelerin siteye neteller ile para yatırmış olması gerekmektedir. Sadece neteller ile para yatıran kullanıcıların yararlandığı bu çekim yöntemi ile çekimler sadece 10 dakika içinde tamamlanmaktadır. Neteller ile para çekimi yapılacak minimum tutar ise 100 TL’dir.

    TLNakit ile çekim : TLNakit ile siteye para yatıran üyeler de gene TLNakit yöntemi ile parasını çekmektedir. Üyeler para çekim kısmına TLNakit hesap numaralarını yazarak hızlı bir şekilde parasını çekebilmektedir. Bu yöntem ile en az 100 TL para çekimi yapılırken, çekilen paralar da ortalama 10 dakika içinde üye hesaplarında olmaktadır.

    Piabet’ten yapılan para çekim işlemlerinde hiçbir belge talep edilmezken, siteye henüz üye olmamış okuyucular ise altta yer alan buton üzerinden siteye ulaşabilmektedir.

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.